Перящи прахосмукачки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Перяща прахосмукачка BM2 EX 40
  На база 0 отзива.
  EX 40 е прахосмукачка за сухо и мокро почистване, която дава възможност за почистване на мокет и тапицерия - всичко с една машина. Специалните спрейове за ниско налягане в комбинация с инжекционната помпа за впръскване на почистващ препарат и дюзата за тапицерия, улесняват механичното почистване..
  EX 40 е прахосмукачка за сухо и мокро почистване, която дава възможност за почистване на мокет и тапи...
  720,00 лв.
 • Перяща прахосмукачка BM2 EX 80 M
  На база 0 отзива.
  EX 80 M е прахосмукачка за сухо и мокро почистване, която дава възможност за почистване на мокет и тапицерия - всичко с една машина. Специалните спрейове за ниско налягане в комбинация с инжекционната помпа за впръскване на почистващ препарат и дюзата за тапицерия, улесняват механичното почиства..
  EX 80 M е прахосмукачка за сухо и мокро почистване, която дава възможност за почистване на мокет и та...
  1 296,00 лв.
 • Перяща прахосмукачка Karcher SE 4001
  На база 0 отзива.
  Перяща прахосмукачка тип спрей-екстрактор със силно почистващо действие за килими и твърди подови настилки. Допълнителните аксесоари я правят подходяща за мокро и сухо почистване. Компактен и удобен уред за почистване – екстрактор, който се грижи за пълната чистота в дълбочина на тапицерии, килим..
  Перяща прахосмукачка тип спрей-екстрактор със силно почистващо действие за килими и твърди подови настилк...
  445,00 лв.
 • Перяща прахосмукачка Karcher SE 4002
  На база 0 отзива.
  Перящите прахосмукачки модел Karcher SE 4002 се грижат за пълната чистота в дълбочина на тапицерии, килими, матраци, текстилни облицовки и автомобилни седалки. Почистващата течност се впръсква под налягане дълбоко в килима и се изсмуква заедно с мръсотията. Отстраняват се мазнини, мръсотия и лоши ми..
  Перящите прахосмукачки модел Karcher SE 4002 се грижат за пълната чистота в дълбочина на тапицерии, килим...
  557,00 лв.