Дъждовални системи

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • I-образен елемент Karcher
  На база 0 отзива.
  Т-образната връзка е част от систематат Kärcher Rain System. Дава възможност за индивидуално регулиране в зависимост от изискванията. Идеална за свързване на капков маркуч с края на маркуч Kärcher Rain System или два маркуча Kärcher Rain System заедно. Маркучът просто се поставя върху І-връзката и с..
  Т-образната връзка е част от систематат Kärcher Rain System. Дава възможност за индивидуално регулиране в...
  9,50 лв.
 • Дъждовална кутия Karcher
  На база 0 отзива.
  Кутията Rain Box е перфектен стартов комплект за едно ефективно и икономично градинско поливане. Всички части се монтират лесно и бързо, без необходимост от инструменти. Този комплект е подходящ при поливане на градини, лехи, цветни лехи, плетове, храсти и насаждения в редове. Капковите маншети м..
  Кутията Rain Box е перфектен стартов комплект за едно ефективно и икономично градинско поливане. Всички ч...
  178,60 лв.
 • Капкуващ маншет Karcher
  На база 0 отзива.
  Капковият маншет предоставя възможност за директно поливане на растенията и е част от иновативната система за дъждовно поливане Kärcher Rain System™. Може да се прикрепи към всяка точка от маркуча Kärcher Rain System™. Монтира/ демонтира се бързо и лесно без да е необходимо използването на инструмен..
  Капковият маншет предоставя възможност за директно поливане на растенията и е част от иновативната систем...
  13,60 лв.
 • Капкуващ маркуч Karcher - 10м.
  На база 0 отзива.
  10-метровият капков маркуч е част от дъждовната система за напояване Kärcher Rain System™. Равномерно капково напояване по цялата дължина на маркуча, осигурява нужното количество вода там, където е необходимо. По този начин се постига ефективно поливане на храсти и живи плетове, както и на растения,..
  10-метровият капков маркуч е част от дъждовната система за напояване Kärcher Rain System™. Равномерно кап...
  69,30 лв.
 • Капкуващ маркуч Karcher - 25м.
  На база 0 отзива.
  25-метровият капков маркуч е част от дъждовната система за напояване Kärcher Rain System™. Равномерно капково напояване по цялата дължина на маркуча, осигурява нужното количество вода там, където е необходимо. По този начин се постига ефективно поливане на храсти и живи плетове, както и на растения,..
  25-метровият капков маркуч е част от дъждовната система за напояване Kärcher Rain System™. Равномерно кап...
  34,60 лв.
 • Клин за земя Karcher
  На база 0 отзива.
  Този клин за земя е част от иновативната система за дъждовно поливане Kärcher Rain System™. Постига надеждно фиксиране на маркуча Kärcher Rain System™, както и на капковия маркуч, в желаната точка като създава необходимата дистанция от почвата. 17-сантиметровата му дължина е маркирана с цел удобство..
  Този клин за земя е част от иновативната система за дъждовно поливане Kärcher Rain System™. Постига надеж...
  9,50 лв.
 • Комплект връзки Karcher
  На база 0 отзива.
  Комплектът за свързване е иновативната система за дъждовно поливане марка Kärcher Rain System™. Съдържа 4 бр. Т-връзки, 4 бр. І-връзки и 5 бр. крайни връзки (тапи). Монтирането на маркуча става посредством поставянето му върху връзката, след което се фиксира посреством съединителната гайка, част от ..
  Комплектът за свързване е иновативната система за дъждовно поливане марка Kärcher Rain System™. Съдържа 4...
  46,20 лв.
 • Комплект дюзи Karcher
  На база 0 отзива.
  Този комплект е част от иновативната система за дъждовно поливане Kärcher Rain System™. Маншетите се монтират бързо и лесно, без необходимост от инструменти, там, където е необходимо по цялата дължина на маркуча Kärcher Rain System™. Капковите маншети могат да се прикрепят към всяка една точка от..
  Този комплект е част от иновативната система за дъждовно поливане Kärcher Rain System™. Маншетите се монт...
  65,10 лв.
 • Комплект капкуващ маркуч Karcher
  На база 0 отзива.
  Комплектът капков маркуч е готов за свързване. Съдържа филтър за частици, 20-метров капков маркуч и крайна връзка (тапа). Филтърът защитава Kärcher Rain System™ от замърсяващи частици. Прикрепва се към края на капковия маркуча посредством връзка. Лесно и бързо сваляне и почистване по всяко време...
  Комплектът капков маркуч е готов за свързване. Съдържа филтър за частици, 20-метров капков маркуч и крайн...
  92,40 лв.
 • Маркуч за дъждовална система Karcher Rain System
  На база 0 отзива.
   Маркучът марка Karcher Rain SystemTM е основния компонент, тъй като разпределя водата равномерно в рамките на системата за поливане. Маншетите за капкуване, уплътняване и пръскане позволяват перфектно оптимално фиксиране към маркуча. Дава възможност за скъсяване според изискванията на потребит..
   Маркучът марка Karcher Rain SystemTM е основния компонент, тъй като разпределя водата равномерно в ...
  30,40 лв.
 • Редуктор на налягане с филтър Karcher
  На база 0 отзива.
  Редукторът за налягане с филтър е част от Kärcher Rain System. Намалява входното налягане от макимум 12 бара към изходно налягане от 4 бара. Монтира се между захранващото устройство и системата за дъждовно поливане. Включва филтър, който се закрепят към края на маркуча посредством връзка на системат..
  Редукторът за налягане с филтър е част от Kärcher Rain System. Намалява входното налягане от макимум 12 б...
  29,40 лв.
 • Спрей- маншет Karcher
  На база 0 отзива.
  Спрей-маншетите на Karcher позволяват директно поливане на растенията и са част от иновативната система за дъждовно поливане Kärcher Rain System™. Може да се прикрепят към всяка точка от маркуча Kärcher Rain System™. Монтират/ демонтират се бързо и лесно, без да е необходимо използването на инструме..
  Спрей-маншетите на Karcher позволяват директно поливане на растенията и са част от иновативната система з...
  23,10 лв.
 • Т-образен елемент с регулиране Karcher
  На база 0 отзива.
  Т-образната връзка е част от системата Kärcher Rain System. Свързва маркучите от системата и капковите маркучи помежду им и позволява поставянето на два независими тръбопровода. Или казано по друг начин – системата може да бъде адаптирана спрямо индивидуалните изисквания. Страничната връзка е обемно..
  Т-образната връзка е част от системата Kärcher Rain System. Свързва маркучите от системата и капковите ма...
  15,70 лв.
 • Тапа Karcher
  На база 0 отзива.
  Тапата е част от системата Kärcher Rain System. Запечатва маркуча Kärcher Rain System™ или капковия маркуч, което прави системата адаптивна към индивидуалните изисквания и ситуации. Свързването на маркуча е детска игра - просто се вкарва на крайчето и се фиксира с помощта на съединителната гайка. Ид..
  Тапата е част от системата Kärcher Rain System. Запечатва маркуча Kärcher Rain System™ или капковия марку...
  9,50 лв.
 • Уплътняващ маншет Karcher
  На база 0 отзива.
  Уплътнителният маншет е неизменна част от иновативната система за дъждовно поливане Kärcher Rain System™. Разполага с начин за бързо закрепване, където е необходимо, по цялата дължина на маркуча Kärcher Rain System™ с цел уплътняване на отворите останали след употребата на капков маншет или там, къд..
  Уплътнителният маншет е неизменна част от иновативната система за дъждовно поливане Kärcher Rain System™....
  11,50 лв.
 • Филтър за частици Karcher
  На база 0 отзива.
  Филтър за частици Karcher ..
  Филтър за частици Karcher .....
  15,70 лв.