Твърда ръчна четка за търкане Gardena

Твърда ръчна четка за търкане Gardena

Марка: Gardena, Германия
Код на продукта: 00988-20
Наличност:
В наличност
Цена: 25,00 лв.
Описание

С ръчната твърда четка GARDENA с водна връзка и възможност за свързване към Оригиналната система GARDENA, може лесно и изцяло да почиствате груби повърхности. Благодарение на еластичната плоска глава на четката може да достигате дори най-тесните места, например на градински инструменти, гумени ботуши, кофи за боклук и т. н. Дебитът се регулира плавно и може да се застопорява. За ефективно почистване могат да се добавят пръчиците с шампоан GARDENA. Почистването може да е толкова лесно.

Почистване с течаща вода - Ръчната четка за миене GARDENA е с водна връзка и има връзка към Оригиналната система GARDENA.

Количеството вода е според нуждите - може също да се заключва - Количеството на водата се регулира плавно. А ако искате, можете просто да заключите дебита.

Могат да се включат и пръчици с шампоан GARDENA - Пръчиците с шампоан GARDENA увеличават почистващия ефект. Те могат лесно да се добавят към ръчната твърда четка.

Плоска и тясна за достигане и на най-тесните места - Лесната за използване ръчна твърда четка може да достигне практически всяко място.

Интензивно почистване - Висококачествените влакна са здрави и почистват цялостно и ефективно.

Произход: Германия

Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Сходни артикули