Ръчна четка за миене Gardena

Ръчна четка за миене Gardena

Марка: Gardena, Германия
Код на продукта: 00987-20
Наличност:
В наличност
Цена: 24,00 лв.
Описание

С малката версия на ръчната четка за миене с водна връзка GARDENA може лесно да почиствате деликатни повърхности, като градинска мебел, гаражни врати, превозни средства и т. н. Благодарение на плоската и тясна форма може лесно да достигате всички тесни места и ъгли. Водният дебит се регулира плавно и може да се застопорява. По този начин количеството на водата може да се регулира според индивидуалната нужда. За да увеличите ефекта на почистването, можете да добавите пръчиците с шампоан GARDENA. Боядисаните и пластмасовите повърхности могат да бъдат почиствани особено нежно.

Почистване с течаща вода - Ръчната четка за миене GARDENA е с водна връзка и има връзка към Оригиналната система GARDENA.

Регулирайте количеството вода според нуждите - Количеството на водата може да се регулира плавно. А ако искате, можете просто да заключите дебита.

Пръчици с шампоан GARDENA за устойчиво почистване - Пръчиците с шампоан GARDENA почистват нежно и ефективно и са подходящи за боядисани и пластмасови повърхности, като автомобили, каравани и т. н. Те са биоразградими.

За почистване на деликатните повърхности - С влакната на ръчната четка за миене чувствителните повърхности могат да бъдат почиствани нежно и ефективно.

Оптимални размери - Благодарение на плоската и тясна глава на четката, можете лесно да почиствате и най-малките ъгли.

Произход: Германия

Отзиви (0)

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош            Добър

Сходни артикули