Пулверизатори

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Пулверизатор Gardena Comfort / 0.5л
  На база 0 отзива.
  Пулверизаторът GARDENA Comfort е идеалният универсален пулверизатор за по-малки участъци в дома и градината и има вместимост от 0,5 литра. Лесен и удобен за употреба: благодарение на ергономично оформената ръкохватка, пулверизаторът Comfort лежи перфектно в ръката; дюзата е изцяло регулируема, от пл..
  Пулверизаторът GARDENA Comfort е идеалният универсален пулверизатор за по-малки участъци в дома и градина...
  14,50 лв.
 • Пулверизатор Gardena Comfort / 1л
  На база 0 отзива.
  Пулверизаторът GARDENA Comfort е идеалният универсален пулверизатор за по-малки участъци в дома и градината и има вместимост от 1 литър. Лесен и удобен за употреба: благодарение на ергономично оформената ръкохватка, пулверизаторът Comfort лежи перфектно в ръката; дюзата е изцяло регулируема, от плът..
  Пулверизаторът GARDENA Comfort е идеалният универсален пулверизатор за по-малки участъци в дома и градина...
  17,00 лв.
 • Пулверизатор Gardena Premium / 1л
  На база 0 отзива.
  GARDENA Premium е универсален пулверизатор за употреба на закрито и има вместимост от 1 литър. С добавена дюза от неръждаема стомана и о-пръстен от неръждаема стомана, изработен само от висококачествени и съвременни материали. Контейнерът в тъмен цвят отговаря на изискванията за елегантен вид - всич..
  GARDENA Premium е универсален пулверизатор за употреба на закрито и има вместимост от 1 литър. С добавена...
  30,00 лв.
 • Пулверизатор под налягане Gardena Comfort / 1.25л
  На база 0 отзива.
  Ръчната пръскачка GARDENA Comfort има вместимост от 1,25 л и е идеална за универсална употреба в градината и дома. За разлика от пулверизаторите, в пръскачката трябва да се създаде налягане и тогава само с едно натискане на бутон растенията могат да бъдат полети без усилие. Ръчната пръскачка Comfort..
  Ръчната пръскачка GARDENA Comfort има вместимост от 1,25 л и е идеална за универсална употреба в градинат...
  43,00 лв.