Парочистачки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Парна ютия с подложка от неръждаема стомана Karcher I 6006
  На база 0 отзива.
  Висококачествена парна ютия с лесно приплъзваща се плоча от неръждаема стомана в жълто/ червено, която може да се използва заедно с парочистачка Kärcher. Благодарение на силата и свойствата на парата тъканите се гладят едностранно, което съкращава значително времето за гладене. Парната технология, к..
  Висококачествена парна ютия с лесно приплъзваща се плоча от неръждаема стомана в жълто/ червено, която мо...
  239,00 лв.249,90 лв.
 • Парочистачка Black&Decker FSS1600
  На база 0 отзива.
  Убива 99,9% от бактериите и микробите, не изисква химикали. Филтърна система за пречистване на водата. Готова да се използва за по-малко от 15 секунди! Окомплектовка: Подложка, 1,2м еластичен маркуч, регулируема дюза, 3 малки четки, търкаща четка, телена четка, четка за детайли, чистачка за прозорци..
  Убива 99,9% от бактериите и микробите, не изисква химикали. Филтърна система за пречистване на водата. Го...
  224,00 лв.239,00 лв.
 • Парочистачка Karcher SC 1
  На база 1 отзива.
  Благодарение на ръчната парочистачка SC 1 почиствате навсякъде в дома Ви без използване на химикали. Подходяща е за почистване на всякакъв вид твърди повърхности. Премахва над 99,99% от бактериите в дома. Благодарение на компактната си форма и удобни размери е лесно преносима, идеална за почистване ..
  Благодарение на ръчната парочистачка SC 1 почиствате навсякъде в дома Ви без използване на химикали. Подх...
  145,00 лв.149,00 лв.
 • Парочистачка Karcher SC 1 Floor Kit
  На база 0 отзива.
  Чрез ръчна парочистачка SC 1 Floor Kit почиствате навсякъде в дома Ви без използване на химикали. Floor Kit дава възможност за почистване на всякакви видове подове. Безпроблемно почистване на всякакъви твърди повърхности. Премахва над 99,99%  от всички бактериите в дома. Благодарение на компакт..
  Чрез ръчна парочистачка SC 1 Floor Kit почиствате навсякъде в дома Ви без използване на химикали. Floor K...
  177,00 лв.189,00 лв.
 • Парочистачка Karcher SC 1 Premium
  На база 0 отзива.
  С помоща на ръчната парочистачка SC 1 Premium + Floor Kit почиствате навсякъде в дома Ви без използване на химикали. Благодарение на удължителя за маркуч включен в Premium пакета, труднодостъпните ъгли, цепнатини и ниши са лесно достъпни. Floor Kit дава възможност за почистване на всякакви видове по..
  С помоща на ръчната парочистачка SC 1 Premium + Floor Kit почиствате навсякъде в дома Ви без използване н...
  209,00 лв.
 • Парочистачка Karcher SC 2
  На база 0 отзива.
  Моделът парочистачки SС 2 е лесен за употреба. Дава възможност за регулиране на парата в 2 степени в зависимост от вида повърхност и замърсяванията. Практично съхранение на аксесоарите върху самата машина. Подовият накрайник Comfort е с гъвкав шарнир за максимална ергономичност и перфектни резултати..
  Моделът парочистачки SС 2 е лесен за употреба. Дава възможност за регулиране на парата в 2 степени в зави...
  227,00 лв.249,00 лв.
 • Парочистачка Karcher SC 3
  На база 0 отзива.
  Спести услие и време с парочистачката на Karcher модел SC 3. Само 30 секунди са необходими за затопляне и е готова за употреба. Бързото и непрекъснато пълнене на водния резервоар позволява дълги интервали на работа. Атоматично ефективно премахване на котления камък увеличава живота на уреда. Парочис..
  Спести услие и време с парочистачката на Karcher модел SC 3. Само 30 секунди са необходими за затопляне и...
  297,00 лв.319,00 лв.
 • Парочистачка Wagner W16 / 2000W
  На база 0 отзива.
  Парочистачката на Wagner W16 е с мощност от 2000 W и обем на резервоара 4 л. Максималното време на пускане на пара е 80 мин. Максималния дебит е 50 г/мин. Дължината на маркуча е 3,5 м. Технически характеристики: Парна машина за сваляне на тапети Регулируема в 3 позиции ширина на плочата, ..
  Парочистачката на Wagner W16 е с мощност от 2000 W и обем на резервоара 4 л. Максималното време на пускан...
  115,00 лв.