Листосъбирачи

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Въздуходувка Makita UB1103Z / 600W
  На база 0 отзива.
  Електрическа въздуходувка / прахосмукачка Makita UB1103Z е предназначена за обезпрашаване, антистатично почистване, изсушаване и други. Максималната работна мощност на уреда е 600 вата. Почистваща техника Макита има опция за безстепенно предварително избиране на оборотите / смукателната мощност. Удо..
  Електрическа въздуходувка / прахосмукачка Makita UB1103Z е предназначена за обезпрашаване, антистатично п...
  158,00 лв.169,00 лв.
 • Листосъбирач Black&Decker GW2810
  На база 0 отзива.
  До 30% по-бърза скорост на въздушната струя – с 380 км / ч скорост на обдухване решава и най-трудните задачи като поддържа градините спретнати. 30% повече мощност на засмукване за бързо отстраняване на дори най-упоритите отпадъци и отломки в градината. Регулируемите обороти дават възможност за избор..
  До 30% по-бърза скорост на въздушната струя – с 380 км / ч скорост на обдухване решава и най-трудните зад...
  234,00 лв.249,00 лв.
 • Листосъбирач Bosch ALS 25
  На база 0 отзива.
  Позициониране Единственият проблем, който можете да имате, е свършването на листата. Предимства за ползвателя Безопасна работа без усилие: ергономично оформени ръкохватки за по-добро разпределение на теглото и по-голям комфорт. По-продължителна работа: съотношението на надробяване..
  Позициониране Единственият проблем, който можете да имате, е свършването на листата. Предимств...
  185,00 лв.
 • Листосъбирач Bosch ALS 30
  На база 0 отзива.
  Позициониране Единственият проблем, който можете да имате, е изчерпването на листата. Предимства за ползвателя Изключително безопасна работа без усилие: ергономично оформени ръкохватки за по-добро разпределение на теглото и по-голям комфорт. По-продължителна работа: съотношението ..
  Позициониране Единственият проблем, който можете да имате, е изчерпването на листата. Предимст...
  198,00 лв.
 • Листосъбирач Einhell GC-EL 2500 E / 2500W
  На база 0 отзива.
  С функциите „вакуум, раздробяване и издухване“, електрическият листосъбирач осигурява чистота в двора и около къщата за кратко време. Различните функции могат да бъдат настроени от селекторния ключ. Електрическият листосъбирач всмуква и раздробява мек материал с голям размер, като листа и трева до 1..
  С функциите „вакуум, раздробяване и издухване“, електрическият листосъбирач осигурява чистота в двора и о...
  79,00 лв.
 • Листосъбирач Gardena ErgoJet 2500
  На база 0 отзива.
  Изключитело мощен и лесен за употреба електрически листосъбирач за вашата градина, Gardena ErgoJet 2500 е перфектен за издухване, засмукване на листа в градината. Превръщането от VAC режим или обратното е бързо и без усилие благодарение на уникален инструмент - функцията ClickFit. Работното ко..
  Изключитело мощен и лесен за употреба електрически листосъбирач за вашата градина, Gardena ErgoJet 2500 е...
  165,00 лв.
 • Листосъбирач Gardena ErgoJet 3000
  На база 0 отзива.
  Изключително мощният и лесен за използване листосъбирач марка ErgoJet 3000 на Gardena е идеален за събиране,радробяване и изсмукване на листата за една по-чиста градина.    Преминаването от режим на издухване към режим на изсмукване става бързо и без усилия или инструменти с помощта ..
  Изключително мощният и лесен за използване листосъбирач марка ErgoJet 3000 на Gardena е идеален за събира...
  189,00 лв.193,00 лв.
 • Листосъбирач Makita M4000
  На база 0 отзива.
  Електрическа въздуходувка Makita M4000 се характеризира с висока ефективност, качество, здравина и ниски нива на шум. Духалка Makita има мощност 530 вата и развива до 16000 оборота в минута. Електроинструментът има регулируеми обороти, въздушен обем и скорост на въздуха. Почистващата машина е с изкл..
  Електрическа въздуходувка Makita M4000 се характеризира с висока ефективност, качество, здравина и ниски ...
  99,00 лв.
 • Листосъбирач Makita UB0800X
  На база 0 отзива.
  Работи безпроблемно и с мокри листа. Чрез засмукващата функция ще можете да събере окапалите листа и да ги ползвате, за да си направите компост. Засмукващата функция има две степени на работа спрямо вашите нужди. Има функция за раздробяване на листата с коефициент 8:1, като по този начин събира по-г..
  Работи безпроблемно и с мокри листа. Чрез засмукващата функция ще можете да събере окапалите листа и да г...
  285,00 лв.299,00 лв.